Hieronta

Hierontaa suurella sydämellä

Hyvinvoiva keho vaatii myös huoltoa. Säännöllinen hieronta edesauttaa kehon hyvinvointia ja auttaa jaksamaan arjessa. Hieronnalla on vaikutusta niin kehoon kuin mieleenkin ja se on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista.

Millaista hierontaa tarvitset juuri nyt?

Hieronta on kaikenikäisille sopiva hoitomuoto, jolla hoidetaan kehon lihasjännityksiä.
Teen klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä purentalihashierontaa. Voit tulla hierontaan, kun tarvitset apua ja helpotusta lihaskireyksiin tai nivelperäisiin vaivoihin. Hieronta voi olla yhtä hyvin myös rauhoittava hetki keskellä kiireistä arkea.

Klassinen hieronta


Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, joka keskittyy kehon lihasten käsittelyyn erilaisin ottein. Hieronnan tavoitteena on parantaa lihasten joustavuutta, edistää verenkiertoa, lievittää lihaskireyttä ja tuottaa kokonaisvaltaista rentoutumista. Tämä hierontamuoto soveltuu hyvin sekä rentouttavaan hemmotteluun että lihasten käsittelyyn erilaisten fyysisten vaivojen helpottamiseksi.

Hinnasto:

25min hieronta 30€

50min hieronta 52€

75min hieronta 73€

90min hieronta 85€

Maksuvälineenä käy myös Epassi ja Smartum.

Urheiluhieronta


Urheiluhieronta on hierontamuoto, joka on suunniteltu erityisesti urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Sen tarkoituksena on edistää urheilijoiden suorituskykyä, nopeuttaa palautumista harjoituksista ja kilpailuista, sekä ehkäistä ja hoitaa urheiluvammoja. Urheiluhieronta hyödyntää perinteisen hieronnan tekniikoita, mutta painottaa erityisesti lihasten venyttelyä, syvää kudoshierontaa ja aktiivista liikkuvuutta.

Hinnasto:

25min hieronta 30€

50min hieronta 52€

75min hieronta 73€

90min hieronta 85€

Maksuvälineenä käy myös Epassi ja Smartum.

Purentalihas-

hieronta


Purentalihashieronta on erityislaatuinen hieronta, joka keskittyy pääasiassa kasvojen, leuan ja purentalihasten alueelle. Tämä hierontamuoto on suunniteltu lievittämään purentaelimistön ongelmia, kuten leukanivelten kipua, purentalihasten jännitystä ja päänsärkyä, jotka voivat liittyä esimerkiksi hampaiden narskutteluun (bruksismi) tai purentahäiriöihin.

Hinnasto:

25min hieronta 30€

50min hieronta 60€ (ensimmäinen kerta -10€)

Maksuvälineenä käy myös Epassi ja Smartum.