Personal Training

Räätälöity palvelu sinun tarpeisiin

Henkilökohtainen valmennus on sinulle joka kaipaat rinnallesi kannustavaa valmentajaa, joka suunnittelee treenit tarpeidesi pohjalta ja on tukena matkan aikana.

Henkilökohtainen valmentaja tukenasi

Varaa aika 30min ilmaiseen konsultaatioon niin kartoitetaan lähtötilanteesi! Tämä voidaan toteuttaa etänä teamsin välityksellä tai puhelimitse.

Hinnasto:

1 x henkilökohtainen valmennus 99€
Sis. alkukartoituksen asiakkaan tarpeista, koko kehon kuntosaliohjelman sekä yhden tapaamisen kuntosalilla, jolloin treeni käydään läpi.

3 x PT paketti 270€
Sis. alkukartoituksen asiakkaan tarpeista, kuntosaliohjelman ja treenit salilla valmentajan kanssa x 3.

5 x PT paketti 440€
Sis. alkukartoituksen asiakkaan tarpeista, kuntosaliohjelman ja treenit salilla valmentajan kanssa x 5.

10 x PT paketti 850€ 
Sis. alkukartoituksen asiakkaan tarpeista, kuntosaliohjelman ja 1 x ohjelman päivityksen sekä treenit salilla valmentajan kanssa x 10.

Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut: Epassi, Edenred ja Smartum.

Valmentajana otan huomioon sinun tavoitteesi, liikuntahistoriasi, terveydentilasi ja mahdolliset rajoitukset luodakseni sinulle sopivan ohjelman. Tämä tarkoittaa, että jokainen harjoitus on suunniteltu juuri sinulle, mikä maksimoi tulokset ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Harjoitusohjelman lisäksi tarjoan sinulle tukeani ja motivoin sinua matkalla kohti tavoitettasi. Tämän avulla ei paranneta ainoastaan harjoittelutehokkuutta, vaan ylitämme yhdessä myös mahdolliset tulevat esteet. Näin takaamme motivaation säilymään pitkällä aikavälillä.

Henkilökohtainen valmennus on siis yksilöllinen, motivoiva ja tehokas tapa saada liikunta osaksi rutiineja. Se ei ole vain sijoitus fyysiseen kuntoon, vaan myös pitkäaikaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.